Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Φήμες για εταιρία - κολοσσο στην ΑΕΚ!

Δημοσίευμα θέλει την εταιρία που αγόρασε την ΔΕΣΦΑ υποψήφια να "βαφτίσει" την "Αγιά Σοφιά".


Ενα τεράστιο όνομα και συγκεκριμένα η εταιρεία πετρελαίου SOCAR, που εδρεύει στο Αζερμπαϊτζάν και απέκτησε μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, το 66% του ΔΕΣΦΑ αντί 400 εκατ. ευρώ φέρεται σαν υποψήφια να "βαφτίσει" το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, η εταιρεία από το Αζερμπαϊτζάν είναι γερά μπασμένη στα κόλπα του... ποδοσφαίρου. 

Καταρχήν είναι χορηγός της Νέφτσι Μπακού, η οποία έχει κατακτήσει τον τίτλο τις τρεις τελευταίες σεζόν στο Αζερμπαϊτζάν. Είναι επίσης χορηγός στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας της, χορηγός του Euro 2016 στη Γαλλία αλλά και της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (UEFA)!Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της «Live Sport», οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν, η SOCAR «ψήνεται» να μπει και στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά μέσω της ΑΕΚ! Μάλιστα χθες το βράδυ κυκλοφόρησε πως ενδιαφέρεται για το project της «Αγιά Σοφιάς» και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως έχει γίνει ήδη μία κρούση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ονοματοδοσία του γηπέδου!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία της SOCAR, η οποία θα ιδρύσει θυγατρική εταιρεία στη χώρα μας, η οποία θα αποκαλείται SOCAR Hellas, υπεγράφη ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της εταιρείας Ροβνάν Αμπντουλάγιεφ. Παρών στις υπογραφές ήταν και ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος έχει αρκετά στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου.Το θέμα της ονοματοδοσίας το χειρίζεται αποκλειστικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και είναι αυτός που θα ζυγίσει κάθε δεδομένο πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση. Στόχος του είναι να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, προκειμένου να μη χρειαστεί να προσφύγει σε δανεισμό για τη χρηματοδότηση του έργου και να προχωρήσει με τάχιστους ρυθμούς τις διαδικασίες...

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου