Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Ορίζεται δημοτικό συμβούλιο, για την μετακίνηση των σκουπιδιών από το γήπεδο

Συνεχίζεται η προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας να βρει ένα χώρο προκειμένου να φιλοξενήσει τον σκουπιδότοπο που βρίσκεται πίσω από την πρώην Θύρα 21.


Η Δήμαρχος της πόλης, Ευτυχία Αποστολάκη εδώ και αρκετό διάστημα ψάχνει την κατάλληλη τοποθεσία για να απαλλαχθεί η Νέα Φιλαδέλφεια από έναν μεγάλο βραχνά και σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμη να ανακοινώσει το επόμενο βήμα.

Ήδη έχει προκρίνει δύο χώρους, τους οποίους και θα παρουσιάσει στις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου για να παρθεί η οριστική απόφαση. Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία συμβουλίου, με κύριο θέμα τα σκουπίδια. Θα γίνει η παρουσίαση με λεπτομέρειες των συγκεκριμένων χώρων και θα διαπιστωθεί από τις υπόλοιπες παρατάξεις αν υπάρχει ταύτιση απόψεων. Με δεδομένο ότι το ζήτημα των σκουπιδιών είναι μείζον θέμα για όλη την πόλη, εκτιμάται ότι θα περάσει από έγκριση.

Θυμίζουμε ότι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τοποθετηθεί εξ αρχής στο συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας ότι πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθούν τα σκουπίδια όχι μόνο από το γήπεδο, αλλά και από την περιοχή.

Πηγή : enwsi.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου