Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρούν και σε υδρο – γεώτρηση για να τσεκάρουν σε ποιο βάθος υπάρχει νερό

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουν τελειώσει οι εργασίες στα δύο σημεία εξωτερικά του γηπέδου. Η εταιρεία που έχει αναλάβει τα έργα, φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος και πλέον αναμένουμε να ξεκινήσει μια άλλη διαδικασία που έχει να κάνει με το νερό.


Σύμφωνα με πληροφορίες  την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει εργασίες γεωτρύπανο με μεγάλη περίμετρο , το οποίο θα μετρήσει πόσα μέτρα κάτω από τη γη υπάρχει νερό.
Και αυτό διότι έχει ζητηθεί από την εταιρεία να κάνει την συγκεκριμένη μέτρηση (υδρό-γεώτρηση) , προκειμένου να φανεί η ποιότητα  του υπέδαφος και πόσο επηρεάζεται από παρουσία νερού. Πιθανή παρουσία του οποίου ίσως αναγκάσει τους υπεύθυνους να αλλάξουν τον τρόπο που θα ξεκινήσουν τα έργα εντός και εκτός γηπέδου, όταν δοθεί η απαραίτητη άδεια. Ωστόσο πρέπει να αναφερθεί ότι όλες αυτές τις μέρες που το γεωτρύπανο μετρούσε την ποιότητα του υπεδάφους δεν βρήκε νερό, έχοντας τρυπήσει περίπου στα 20 μέτρα εντός γηπέδου και 10 εκτός.
Γίνεται σαφές ότι στην ΑΕΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους,  ενώ φαίνεται να έχει ζητηθεί από τους αρμοδίους να γίνει και άντληση νερού προκειμένου να διαπιστωθεί η ποσότητα που υπάρχει κάτω από τη γη.

Πηγή : enwsi.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου