Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Επιλέγει ανάμεσα σε κορυφαίες προσφορές για την ονομασία!

Ο Μελισσανίδης επιστρέφει το βράδυ στην Αθήνα και έχει καταστήσει σαφές πως θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά για την «Ένωση», καθώς επίσης και το ότι ένα πρότζεκτ όπως η «Αγιά-Σοφιά», δεν... πωλείται φτηνά.


Μία εταιρία είχε καταθέσει ήδη επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση στο αφεντικό της ΑΕΚ, για να εξασφαλίσει την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου ωστόσο, παρά το γεγονός πως η προσφορά είναι άκρως ικανοποιητική, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν βιάζεται και επιθυμεί να εξετάσει όλες τις προτάσεις, προτού πάρει την τελική απόφαση. Οι επαφές του «Τίγρη» με εταιρίες-«Κολοσσούς» λοιπόν που ενδιαφέρονται για αυτό το κομμάτι, ήταν συνεχείς το τελευταίο διάστημα και ορισμένες μάλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ προχωρημένες. 

Πλέον, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στα χέρια του επίσημες προτάσεις και από άλλες... πλευρές που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της εμπορικής ονομασίας του «Ναού» και σύντομα ο ίδιος θα κάνει την τελική επιλογή.
Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των σπορ» αναφέρει πως με τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τη μεριά της ΑΕΚ, η «Ένωση» είναι πλέον σε θέση να κάνει εκείνη την επιλογή για την εταιρία που θα δώσει το όνομά της στην «Αγιά-Σοφιά» και σύντομα το θέμα θα κλείσει και επίσημα. Άλλωστε είναι το τελευταίο κομμάτι που απομένει να συμπληρωθεί στο «παζλ» του γηπέδου, το οποίο μέσα στην Άνοιξη θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται. Άλλωστε ένα τέτοιο πρότζεκτ όπως το συγκεκριμένο είναι λογικό να προσελκύσει κορυφαίες εταιρίες, όπως και έγινε.

Οι προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί στο αφεντικό της «Ένωσης» καλύπτουν τα «θέλω» της ΑΕΚ γύρω από αυτό το ζήτημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μία εξ αυτών φαίνεται να έχει αποκτήσει «προβάδισμα», σε αυτόν τον... αγώνα που έχει ξεκινήσει μεταξύ των διεκδικητών του εμπορικού ονόματος του γηπέδου. Απόψε το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει από το Λονδίνο όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικές του υποχρεώσεις και άμεσα θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του για το θέμα του γηπέδου.

Η σύσκεψη του «Τίγρη» με τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό του στο μεγαλόπνοο πλάνο έχει προγραμματιστεί για αύριο στα γραφεία του, στην Aegean. Εκεί, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ενημερωθεί λεπτομερώς για τις ενέργειες που έγιναν το διάστημα της απουσίας του και παράλληλα θα δοθούν κατευθύνσεις για εκείνες που θα ακολουθήσουν, ώστε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Επίσης, στην εν λόγω συνάντηση θα ανοίξει και ο φάκελος των χορηγιών του πρότζεκτ, που όπως προείπαμε είναι στο τελικό του στάδιο, με την ΑΕΚ να επιλέγει την εταιρία που θα συμφωνήσει για την εμπορική ονομασία της «Αγιάς-Σοφιάς» και παράλληλα να εξετάζει και την ευρύτερη εμπορική εκμετάλλευση του «Ναού».

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου