Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

«Μέσα στο Μάρτιο ψηφίζεται η ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Τι ειπώθηκε για την «Αγιά Σοφιά» από κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΕΚΑ, στο περιθώριο της σημερινής διυπουργικής σύσκεψης στο Υπουργείο Ανάπτυξης.


Σύσκεψη υπό την προεδρία του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13.00, με την συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και των Υφυπουργών Θανάση Σκορδά και Μάκη Παπαγεωργίου. Θέμα της διυπουργικής σύσκεψης ήταν η Βιομηχανική Πολιτική, ωστόσο στο περιθώριο της συνάντησης, τα στελέχη του ΥΠΕΚΑ, κλήθηκαν να τοποθετηθούν και για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και ειδικότερα για την νομοθετική ρύθμιση που από χθες τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». 

Κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΕΚΑ επανέλαβε την δεδομένη πρόθεση του Υπουργείου να τρέξει τις εξελίξεις και να στηρίξει την προσπάθεια της Ένωσης να κατασκευάσει το γήπεδό της, τονίζοντας ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης (28 Φεβρουαρίου), θα γίνουν οι τελικές αλλαγές και η νομοθετική ρύθμιση θα κατατεθεί στη Βούλη. Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η διαδικασία της ψήφισής της θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου