Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Πιέζει η ΑΕΚ για την άδεια λειτουργίας και τη νομοθετική ρύθμιση του νέου γηπέδου

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη αύριο (20/2) το βράδυ από το Λονδίνο φέρνει ξανά σε πρώτη γραμμή το θέμα του γηπέδου.


Ηδη, έχει προκηρυχθεί εκτεταμένη σύσκεψη για το πρωί της Παρασκευής (21/2) στα γραφεία της Aegean, ώστε να τεθούν επί τάπητος τα ανοιχτά θέματα. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η πίεση της ΑΕΚ εδώ και ημέρες έχει διπλή κατεύθυνση και ξεκάθαρη στόχευση.

Ο πρώτος σταθμός είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η εξασφάλιση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Από την ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά την πρόοδο του αιτήματος που έχουν υποβάλει, ώστε να μη χαθεί ούτε ημέρα. Παράλληλα, προχωρούν τις διαδικασίες με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες (εφορία αρχαιοτήτων, δασική υπηρεσία), ώστε να είναι τα προαπαιτούμενα έτοιμα για την οικοδομική άδεια.

Τα πάντα βέβαια θα κριθούν από την άμεση απόκτηση οικοδομικής άδειας, ώστε η ΑΕΚ να έχει πλέον δυνατότητα να ξεκινήσει εργασίες στο γήπεδο της. Για να συμβεί αυτό αποτελεί προϋπόθεση η ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα ρυθμίζει τους κανόνες λειτουργίας και κατασκευής του νέου γηπέδου. Επειτα, έχοντας λύσει και το ζήτημα με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, ο Μελισσανίδης θα έχει νέο κύκλο επαφών με επιφανείς οικονομικά Ενωσίτες, για να συμπληρώσει το επενδυτικό σχήμα.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου