Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Μίλησαν και καταθέτουν πρόταση για τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Mετά την τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και της Sport 5 αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση των Γερμανών για το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Πριν από αρκετές εβδομάδες έγινε γνωστή η συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης με εκπροσώπους της εταιρίας «Sport-5», η οποία και ενδιαφέρεται να «αγοράσει»... οτιδήποτε πωλείται σχετικά με το εμπορικό κομμάτι του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις στην «Ένωση». Φυσικά, στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων βρίσκεται η εμπορική ονομασία της «Αγιάς-Σοφιάς», για την οποία οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας έχουν έρθει σε επαφή με άλλες εταιρίες-«κολοσσούς», προκειμένου να εξασφαλίσουν προσφορές και έχοντας ρόλο διαμεσολαβητή, να την καταθέσουν στην ΑΕΚ.

Εκτός από αυτό το κομμάτι πάντως, οι άνθρωποι της «Sport-5» έχουν εντυπωσιαστεί από το όλο πρότζεκτ του γηπέδου και εξέφρασαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη την πρόθεση για συνεργασία, εκμεταλλευόμενοι εμπορικά όλους τους χώρους του γηπέδου. Μιλάμε για προτάσεις που μπορούν να αφορούν συγκεκριμένες κερκίδες, αίθουσες, εστιατόρια, αποδυτήρια ή ακόμα και το στέγαστρο του «Ναού», με το κάθε κομμάτι να... διαπραγματεύεται ξεχωριστά με την ΑΕΚ. Στην «Ένωση» θεωρούν πολύ σοβαρό το ενδιαφέρον των Γερμανών και τα όσα άκουσαν και είδαν στην πρώτη επαφή που έγινε στην Αθήνα, τους έπεισαν πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή προοπτική, μέσω της οποίας η ΑΕΚ μπορεί να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό, που θα μπει φυσικά στον «κουμπαρά» του γηπέδου.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑΣ για σπορ», προχθές το απόγευμα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του «Τίγρη» με τα ηγετικά στελέχη της «Sport-5», κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς το πλαίσιο της συνεργασίας που φαίνεται πως θα υπάρξει μεταξύ της ΑΕΚ και της εταιρίας, με τους Γερμανούς να εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν μεγάλο «πακέτο» προσφορών για την «Αγιά-Σοφιά»! Οι δύο πλευρές λοιπόν προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω τις συζητήσεις τους, που πλέον δεν είναι σε διερευνητικό επίπεδο και από μέρα σε μέρα αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι επίσημες προτάσεις τους για όλα τα κομμάτια του γηπέδου που έχουν πέσει στο τραπέζι!

Μέσα σε αυτά θα είναι και εκείνο της εμπορικής ονομασίας, για το οποίο πάντως η «Ένωση» έχει επαφές και με άλλες εταιρίες και θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά, είτε αυτή προέρχεται από τη «Sport-5», είτε από αλλού. Πάντως παρά τη φημολογία περί «κλεισμένης» συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών στο Αμβούργο, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από καμία από τις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο να αποκλείστει το ενδεχόμενο να υπάρξει τέτοια στην πορεία.

Από την ΑΕΚ πάντως υποστηρίζουν πως ενδεχομένως να μην χρειαστεί καν κάτι τέτοιο, μιας και στην προχθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα ηγετικά στελέχη της εταιρίας, οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν έτοιμοι να καταθέσουν επίσημες προτάσεις και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ να είναι εκείνη που θα της αξιολογήσει και θα καθορίσει το αν αλλά και πως θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση πάντως το όλο ζήτημα αναμένεται να προχωρήσει εντός του μήνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πολύ δύσκολα δεν θα προκύψει συνεργασία μεταξύ της «Ένωσης» και της «Sport-5», μιας και οι Γερμανοί είναι κάτι παραπάνω από... ζεστοί, για την εμπλοκή τους στο εμπορικό κομμάτι της «Αγιάς-Σοφιάς».

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου