Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Περιμένουν την άδεια για να τρέξουν το όνειρο!

Oι άνθρωποι που τρέχουν τις εξελίξεις στο πρότζεκτ του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την άδεια. Όταν αυτό γίνει, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους...


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιμένει την άδεια προκειμένου να τρέξει μαζί με τους συνεργάτες του το πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.

Αν υπάρχει μια λέξη που επαναλαμβάνει συχνότερα από κάθε άλλη ο Δημήτρης Μελισσανίδης αυτή την περίοδο, αυτή είναι η λέξη «άδεια». Μη φανταστεί κανείς πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ψάχνει λίγες ημέρες ξεκούρασης. Απλώς, αυτή την περίοδο, στην πολύωρη καθημερινή του ενασχόληση με το θέμα του γηπέδου, ξέρει ποια λέξη (και ποια διαδικασία επί της ουσίας) μπορεί να ξεπεράσει κάθε άλλο εμπόδιο. Και αυτό είναι η απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Η έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, που είναι σαφές πως θα αποτρέψει κάθε σκόπελο στη διαδικασία.

Γι' αυτό και πλέον οι στενοί συνεργάτες του Μελισσανίδη ακούν δεκάδες φορές την ημέρα από το στόμα του τη λέξη «άδεια». Γι' αυτό και η πίεση κορυφώνεται ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα και σωστά, σύμφωνα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο. Το μυστικό είναι αυτό. Να υπάρξουν διαδικασίες σύννομες, που δεν θα μπορούν να προσβληθούν από κανέναν. Με την άδεια στα χέρια, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει διαδικασίες και έπειτα θα είναι απίθανο έως αδύνατο να μπορέσει κάποιος να θέσει φραγμό στο όνειρο. Η άδεια όμως, μπορεί να το επιτρέψει.

Ολα τα υπόλοιπα ζητήματα είναι ήσσονος σημασίας για τον Μελισσανίδη. Και η εκχώρηση του παραχωρητηρίου από την Ερασιτεχνική προς τη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», αφού δεν πρόκειται να υπάρξουν τρικλοποδιές εκ των έσω. Και το ζήτημα με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, που οσονούπω θα επιτρέψει την κυκλοφορία μετοχών και προς τους απλούς φίλους της ΑΕΚ. Και το ζήτημα της χρηματοδότησης, καθώς μολονότι ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία για την ονοματοδοσία του γηπέδου, ο Μελισσανίδης εμφανίζεται ήρεμος. Σε τελευταία επικοινωνία με τους Γερμανούς της Sportfive μάλιστα, τους διεμήνυσε να του καταθέσουν έγγραφη επίσημη προσφορά για το ενδιαφέρον τους ώστε να αποφασίσει.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου