Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Σύμφωνα με το πρόγραμμα!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η έγκριση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και από εκεί και πέρα το όλο θέμα τίθεται και πάλι σε πρώτο πλάνο.


Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της «Δικέφαλος 1924» στα τέλη του Σεπτεμβρίου είχε αποφασιστεί η ΑΜΚ της εταιρείας κατά 30 εκατ. ευρώ, μια κίνηση σημαντική προκειμένου να καλυφθεί το οικονομικό κομμάτι που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα δεν έχει «τρέξει» ακόμα η ΑΜΚ λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων, αλλά αυτό δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα απολύτως ζήτημα στο όλο εγχείρημα.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η έγκριση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κι από εκεί και πέρα το όλο θέμα τίθεται και πάλι σε πρώτο πλάνο. Αυτό που τονιζόταν από τους συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ότι από τη στιγμή που θα στείλει το «Ο.Κ.» η επιτροπή, θα υπάρχει περιθώριο περίπου τεσσάρων μηνών για την ολοκλήρωσή της. Αρα όσον αφορά το χρονικό περιθώριο δεν αλλάζει κάτι. Απλά από εκεί που θα ολοκληρωνόταν χθες, θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.

Αλλωστε όπως είναι ήδη γνωστό, ο «τίγρης» έχει ήδη συνεισφέρει με 10 εκατ. ευρώ, ενώ περίπου άλλα τόσα χρήματα θα δοθούν από άλλους επιφανείς ΑΕΚτζήδες που θα συμμετάσχουν οικονομικά στην κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς». Οικονομικοί παράγοντες όπως ο Πέτρος Παππάς και ο Πόλυς Χατζηιωάννου.
Εκτός αυτού όμως το πιο σημαντικό είναι ότι μέσω της ΑΜΚ θα μπορούν να συνεισφέρουν οι φίλαθλοι της «Ενωσης» με την αγορά μετοχών της εταιρείας που έχει συσταθεί με μοναδικό σκοπό την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Μάρτιο αλλά όχι μέσα σε αυτήν την εβδομάδα αναμένεται και η έγκριση καταλληλότητας του γηπέδου από τη ΓΓΑ.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου