Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΕΚΑ: «Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα σέβεται το περιβάλλον»

Στον σεβασμό όλων των πολεοδομικών όρων, αλλά και του περιβάλλοντος αναφέρεται το ΥΠΕΚΑ στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε για την συνάντηση Μελισσανίδη, Μανιάτη για την «Αγιά Σοφιά».


Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Μανιάτη. Σε αυτό, το ΥΠΕΚΑ υπογραμμίζει το γεγονός ότι το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» σέβεται απόλυτα τους νόμους, αλλά και το περιβάλλον. 

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη θέση του Υπουργείου: 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνάντηση του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, και του Δημήτρη Μελισσανίδη, για το προγραμματισμό των επόμενων βημάτων, προκειμένου να ξεκινήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Το έργο θα γίνει με σεβασμό στις αρχές προστασίας του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος, καθώς θα είναι πολύ μικρότερο από αυτό που επιτρέπουν οι ισχύοντες σήμερα όροι δόμησης της περιοχής. Η προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση θα προσδιορίσει το κανονιστικό πλαίσιο εντός του οποίου θα πραγματοποιηθεί το έργο και θα τεκμηριώνει με επιστημονικά και αντικειμενικά, πολεοδομικά και περιβαλλοντικά κριτήρια τις ανάγκες και τις επιλογές πολεοδομικής οργάνωσης της περιοχής που θα το υποδεχθεί».

Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου