Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Να διατηρηθεί ο δικέφαλος που βρίσκεται στα χαλάσματα

Ο Δικέφαλος αετός της καρδιάς μας! 


Από το 2003, εκείνο το ανοιξιάτικο απόγευμα που η αγαπημένη μας Α.Ε.Κ. έδινε τον τελευταίο της αγώνα στο «Νίκος Γκούμας» μέχρι σήμερα που βλέπουμε μπουλντόζες και γεωτρύπανα στον ιερό μας χώρο, πέρασαν και άλλαξαν πολλά. Η Νέα Φιλαδέλφεια ποτέ δεν έπαψε να περιμένει την αγαπημένη της ομάδα,τον Βυζαντινογέννητο Δικέφαλο αετό και όλους εμάς να επιστρέψουμε. Πλέον μετράμε ανάποδα τις μέρες , τις ώρες , τα λεπτά ακόμα και τα δευτερόλεπτα να δούμε ξανά όρθιο το σπίτι το δικό μας και της Αθλητικής ’Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως. 

Από τότε όμως μέχρι σήμερα, και μέχρι τη στιγμή εκείνη που θα διαβούμε τις πύλες της «Αγιας Σοφιάς», κράταγε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας για επιστροφή εκτός από την αγάπη μας για την ομάδα και τις αναμνήσεις μας , ο ίδιος ο Δικέφαλος αετός που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του… Ποιός δεν έκατσε κοντά του εκεί για πολύ ή για λίγο, πόσα βράδια αμέτρητα κεράκια δημιούργησαν το περίγραμμά του με τον κόσμο να τραγουδάει για εκείνον και για τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου; Aς είναι καλά ο αδελφός μας ο Γιώργος και τα υπόλοιπα αδέλφια του «ΧΤΙ-ΖΩ ΓΗΠ-ΕΔΩ» που με πολλή αγάπη δημιούργησαν τον πανέμορφο Δικέφαλο αετό που όχι μόνο δεν έφυγε όταν έπεσε το γήπεδό μας πριν από σχεδόν 11 χρόνια αλλά ήταν εκεί μαζί με τις καρδιές όλων μας να περιμένει υπομονετικά τη μεγάλη επιστροφή.

Τούτος ο Δικέφαλος αετός μαζί με την πανέμορφη μακέτα του «Νίκος Γκούμας» που κοσμούσε κάθε εκδήλωση της Α.Ε.Κ. και εξακολουθεί να κοσμεί, έχουν θέση στο νέο μας σπίτι , στην «Αγια Σοφια» μας που περήφανα θα σηκωθεί σύντομα…. Ο Δικέφαλος αετός που σχεδιάστηκε εκεί, πάνω στα θεμέλια του παλιού μας γηπέδου, ήταν εκεί για να μας θυμίζει όχι μόνο πως εκεί θα επιστρέψει και η ομάδα αλλά και εμείς αλλά και να «φωνάζει» σε φίλους και εχθρούς πως ένα κομμάτι του παλιού μας γηπέδου δεν έπεσε ποτέ, έστεκε περήφανος φρουρός των ιερών μας χωμάτων και όταν με το καλό το κάστρο του σηκωθεί ξανά, θα λάβει τη θέση που του πρέπει για να το βλέπουν και να θυμούνται όλοι όσοι είχαν τη χαρά να το «ποτίσουν» μετα δάκρυα της αγάπης τους για την Αθλητική ’Ενωση Κωνσταντινουπόλεως. 

Τούτος ο Δικέφαλος αετός δεν πρεπει«καταπατηθεί» όταν με το καλό ξεκινήσουν τα έργα του γηπέδου, αλλά να στέκεται περήφανος , όπως στεκόταν όλα αυτάτα χρόνια του ξεριζωμού από το σπίτι μας. Για να θυμίζει σε όλους πως δεν έφυγε από το σπίτι του ΠΟΤΕ.

Πηγή : aek-live.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου