Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Μια γροθιά για την «Αγιά Σοφιά»!

Μετά από σχεδόν 5 ώρες συνεδρίασης ολοκληρώθηκε το ιστορικό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που είχε ως βασικό θέμα την παραχώρηση του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια στην «Δικέφαλος 1924» για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας. Πλήρης ταύτιση με τις προσπάθειες του Δημήτρη Μελισσανίδη όλα τα μέλη της «Μάνας ΑΕΚ»!


Μια γροθιά είναι όλη η ΑΕΚ και προχωράει για την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας! Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από το σημερινό (04/02) Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής που κράτησε περίπου 5 ώρες στα γραφεία της «Μάνας ΑΕΚ». 

Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να οριστεί άμεσα Γ.Σ. στην οποία θα αποφασιστεί η εκχώρηση του παραχωρητηρίου του οικοπέδου που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια στην «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», την εταιρεία που δημιουργήθηκε για να «τρέξει» το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της «Ένωσης». Τα μέλη του Ερασιτέχνη συμφώνησαν ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης ώστε να μην προκύψουν καθυστερήσεις στην έναρξη των έργων. Μάλιστα, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα βγάλει και ανακοίνωση για το θέμα στην οποία θα αναφέρονται τα πάντα με λεπτομέρεια.

Ωστόσο, εκτός από το ζήτημα του νέου γηπέδου, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε κουβέντα και για τις οικονομικές ανάγκες όλων των υπόλοιπων τμημάτων. Πάνω σε αυτά τα ζητήματα υπήρξαν διάφορες συζητήσεις και κατατέθηκαν πολλές απόψεις και γι' αυτό κράτησε τόσες ώρες το Δ.Σ.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου