Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι την Παρασκευή οι μελέτες για τη Φιλαδέλφεια στη ΓΓΑ!

Το γεωτρύπανο συνεχίζει μέσα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να πάρει το τελευταίο δείγμα της ποιότητας του εδάφους και πιο συγκεκριμένα από τη γωνία που βρίσκεται στο ύψους της παλιάς Θύρας 21.


Οι εργασίες σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη και με το που θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των αναλύσεων, θα μπούνε στο φάκελο και θα κατατεθούν άμεσα στη ΓΓΑ προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης άδειας για την καταλληλότητα λειτουργίας του γηπέδου.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, μόλις τη λάβουν -είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη- θα τη συμπεριλάβουν στο δεύτερο φάκελο με τις μελέτες, ο οποίος πρέπει να κατατεθεί στο ΥΠΕΚΑ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Στο μεταξύ, σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου για την «Αγιά Σοφιά». Οι ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924», έστειλαν το ενημερωτικό δελτίο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και πλέον περιμένουν την έγκρισή του. Μόλις πάρουν το τυπικό «Ok» θα ανοίξει και πάλι η ΑΜΚ για τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα για όλους τους υποψήφιους μικρομετόχους (όσους δηλαδή θέλουν να αγοράσουν μετοχές αξίας κάτω των 100.000 ευρώ).

Φωτό : aekosko
Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου