Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Νέα συνάντηση με τον Υπουργό για το γήπεδο ο Μελισσανίδης!

Συνάντηση για το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει σήμερα με τον Υπουργό, Γιάννη Μανιάτη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Θα συζητηθεί και το ζήτημα των αδειών.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς όλα τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο, ώστε το συντομότερο δυνατό η «Αγιά-Σοφιά» να ξεκινήσει να κατασκευάζεται και το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων να αρχίσει να υλοποιείται. Ο «Τίγρης» έχει καθημερινές και πολύωρες συναντήσεις με τους ανθρώπους που έχει δίπλα του στο πρότζεκτ και αυτό που τονίζει συνεχώς είναι να μην χαθεί ούτε λεπτό και το πλάνο να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή. Ένα από τα ζητήματα που παραμένει ακόμα «ανοικτό» είναι εκείνο της νομοθετικής ρύθμισης που περιμένει η ΑΕΚ και η οποία ουσιαστικά θα ακυρώνει την προηγούμενη και θα επιτρέπει στην «Ένωση» να προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου, όπως προβλέπει το σχέδιο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑ για σπορ», σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα επισκεφθεί το ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό, Γιάννη Μανιάτη, και να συζητήσουν λεπτομερώς πάνω σε αυτό το ζήτημα! Ο «Τίγρης» θέλει να μην υπάρξει χρονοτριβή και η Πολιτεία να κάνει όσα χρειάζονται να γίνουν από την πλευρά της, ώστε το έργο να ξεκινήσει να υλοποιείται. Άλλωστε αυτό που περιμένει η ΑΕΚ όπως προείπαμε είναι το... προβλεπόμενο και τίποτα παραπάνω, μιας και το μόνο που επιθυμεί είναι να «θωρακίσει» νομικά την «Αγιά-Σοφιά», προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στην κατάθεση του φακέλου για το γήπεδο και να ξεκινήσει τα έργα. 

Την δεδομένη στιγμή το νομικό πλαίσιο είναι «θολό», καθώς ο νόμος που ορίζει τα πολεοδομικά όρια για το γήπεδο της ΑΕΚ έχει προσβληθεί στο ΣτΕ. Παράλληλα, η ρύθμιση που είχε περάσει από τη Βουλή τότε, είχε «συνδεθεί» με την άδεια που είχε εκδοθεί για την κατασκευή του γηπέδου, η οποία έχει ανασταλεί. Έτσι, προκειμένου η ΑΕΚ να «θωρακίσει» από κάθε πλευρά το έργο, επιδιώκει την κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου, ώστε να επανέλθουν τα προηγούμενα πολεοδομικά όρια, τα οποία το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» σέβεται απόλυτα και μάλιστα δεν... πλησιάζει κάν!

Πηγή : aekvoice.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου