Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Θετικά τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης για το Ναό

Τo Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής είχε θέσει σε δημόσια διαβούλευση, τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο σχεδιασμό και την πολεοδομική οργάνωση της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής, στο χώρο όπου βρισκόταν το γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.


Το αποτέλεσμα της ήταν άκρως ικανοποιητικό, καθώς η πλειοψηφία των σχόλιων (91 στο σύνολο) ήταν θετικά ενώ άλλα περιμένουν να γίνουν πράξεις οι προκηρύξεις και η ΑΕΚ να επιστρέψει στο σπίτι της, βοηθώντας και την περιοχή να ανέβει επίπεδο.

Οι πολίτες έδειξαν ότι έφτασε η ώρα να επιστρέψει η Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήτα εκείνοι που μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν σε όλους όσοι αντιτέθηκαν στο εγχείρημα, προσπαθώντας να τους πείσουν με επιχειρήματα για τον λόγο που η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει στο σπίτι της.

Eπόμενο κρίσιμο βήμα για την «Αγιά Σοφιά» είναι η κατάθεση στη Βουλή από το ΥΠΕΚΑ "το σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης για τον σχεδιασμό και την πολεοδομική οργάνωση της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής, στο χώρο όπου βρισκόταν το γήπεδο ποδοσφαίρου του ιστορικού ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ. Με την προτεινόμενη ρύθμιση βελτιώνεται το κανονιστικό πλαίσιο εντός του οποίου μπορούν να πραγματοποιηθούν και λειτουργήσουν στο μέλλον σύγχρονες αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και εξυπηρετήσεις, οι οποίες θα συγκροτούν το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, με κύριο φορέα την ομάδα και την οικογένεια της ΑΕΚ", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημόσια διαβούλευση.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου