Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Η άδεια είναι το κλειδί για τη συνέχεια

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε διαρκείς επαφές για την αναζήτηση συμπαικτών, αλλά ξέρει πως ο δρόμος για να ανοίξουν όλα και να πάρουν τον δρόμο τους είναι η απόκτηση της οικοδομικής άδειας.


Από τη στιγμή που θα μπορεί να εκκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον δεν θα είναι ένα αόριστο πρότζεκτ, αλλά μια συγκεκριμένη εξέλιξη, τότε θα μπορεί να μιλήσει πιο συγκεκριμένα.
Βέβαια όπως τονίζεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο απαιτούνται τρία βήματα: η αυριανή ολοκλήρωση στη δημόσια διαβούλευση θα φέρει εξέλιξη στη νομοθετική ρύθμιση, καθώς έπειτα το ΥΠΕΚΑ θα μπορεί να το διαβιβάσει στους συναρμόδιους υπουργούς και να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Παράλληλα, παρακολουθείται η πρόοδος στο αίτημα για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου από τη ΓΓΑ, ενώ την επόμενη εβδομάδα τελικά αναμένεται η έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο αίτημα της ΑΕΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που έχει συσταθεί για την κατασκευή του γηπέδου. Αυτά τα βήματα θα φέρουν την ΑΕΚ αγκαλιά με την πολυπόθητη άδεια.

Πηγή : aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου