Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρά με ΓΓΑ και αύξηση κεφαλαίου - Περιμένει το φινάλε της διαβούλευσης

Ο Φεβρουάριος ολοκληρώνεται και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να…σπριντάρουν καθώς ο Μάρτιος θα είναι μήνας εξελίξεων. 


Αυτό που καλούνται να πράξουν στην Ενωση σε αυτές τις τελευταίες ημέρες του μήνα είναι να ρυθμίσουν όλες τις διαδικασίες για τα προαπαιτούμενα για την απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Ο στόχος είναι να βρίσκονται τα πάντα σε τελικό στάδιο και με την άδεια στα χέρια, η ΑΕΚ να ξεκινήσει έργα στο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας ακόμα και πριν το Πάσχα.

Ηδη, στην ΑΕΚ παρακολουθούν στενά την υπόθεση της άδειας λειτουργίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Εχουν καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την περασμένη εβδομάδα και ελέγχουν την κατάσταση, ώστε να μην υπάρξει χρονοτριβή. Παράλληλα, αναμένουν την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Κίνηση που θα απελευθερώσει τη διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και της διάθεσης μετοχών της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» προς τον κόσμο της ομάδας.

Βέβαια, ουδείς πρέπει να λησμονεί πως το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για τη νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η Πολιτεία. Μέχρι και σήμερα υπήρχαν σχόλια, που στην πλειοψηφία τους παραμένουν θετικά υπέρ της «κιτρινόμαυρης» προοπτικής. Ζητούμενο είναι να τεθεί η ρύθμιση προς ψήφιση στην Βουλή πριν κλείσει τις εργασίες της για τις εκλογές και να λυθεί και αυτό το ζήτημα για την ΑΕΚ.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου