Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Επαφές Μελισσανίδη με οικονομικούς παράγοντες

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε πυρετώδεις επαφές για το θέμα του γηπέδου και κυρίως το ζήτημα της χρηματοδότησης, το οποίο έχει αναλάβει προσωπικά.


Σε απίστευτους ρυθμούς κινείται η ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου. Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, στόχος που είχε τεθεί για να είναι έτοιμος ο νόμος τον Μάρτιο και εντός του μήνα να εξασφαλιστεί και η οικοδομική άδεια φαίνεται πλέον απόλυτα εφικτός. Η δημόσια διαβούλευση για τον νόμο εξελίσσεται απόλυτα θετικά για την Ενωση, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων που έχουν υπάρξει είναι θετικά για την κατασκευή του αθλητικού και πολιτιστικού κέντρου της ομάδας.

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε πυρετώδεις επαφές για το θέμα του γηπέδου και κυρίως το ζήτημα της χρηματοδότησης, το οποίο έχει αναλάβει προσωπικά. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε επαφές το Σαββατοκύριακο με επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επενδυτικό σχήμα του γηπέδου. Επαφές που θα εντατικοποιηθούν και θα υπάρξουν συμφωνίες όσο περνούν οι μέρες και ανοίγει ολοένα και περισσότερο το πρότζεκτ του γηπέδου. Ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που θα αποκτηθεί η οικοδομική άδεια και η ΑΕΚ θα μπορεί να ξεκινήσει έργα.

Πηγή : aekvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου