Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την έναρξη των εργασιών της «Αγιάς Σοφιάς»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει μετά την τελευταία του επίσκεψη στο Υ.Π.Ε.Κ.Α και την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη, ότι σε περίπου τρεις μήνες θα μπορούν να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν και επίσημα τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.


Ήδη η «Δικέφαλος 1924» προχωρά με γοργά βήματα την διαδικασία, αφού κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο. Έτσι αναμένεται να ανοίξει και πάλι η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που αφορά τον απλό κόσμο που θέλει να βάλει το δικό του «λιθαράκι» για την «Αγιά Σοφιά».

Από κει και πέρα η εταιρεία που τρέχει το πρότζεκτ του γηπέδου κατέθεσε τον πλήρη φάκελο στην Γενική Γραμματεία για την έκδοση άδειας καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου. Κάτι που ήταν από τα πλέον σημαντικά ζητήματα.  Όλα τα παραπάνω ήταν απαραίτητα προκειμένου να δοθεί στην ΑΕΚ η κανονική άδεια οικοδόμησης και να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρα χιλιάδων ΑΕΚτζήδων.

Στο θέμα της χρηματοδότησης του έργου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Και πέρα από την Sportfive βρίσκεται σε επαφές με πολλές εταιρίες που μπορούν να σταθούν αρωγοί της προσπάθειας κατασκευής του γηπέδου.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου