Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Τα 7 βήματα μέχρι να μπουν οι μπουλντόζες!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε σαφές μήνυμα έξω από το ΥΠΕΚΑ: Σε 90-100 μέρες θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Διαβάστε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις μέσα σε αυτό το διάστημα έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους και να ξεκινήσει η επιστροφή στο όνειρο.


Με μια δήλωση που εξαφάνισε τις αμφιβολίες των Ενωσιτών για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε σαφές ότι τα έργα θα ξεκινήσουν σε 90-100 μέρες μέσα στις οποίες όλοι θα δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζοντας το.. έδαφος πριν αρχίσουν οι εργασίες. Μάλιστα η Livesport παρουσιάσει τα 7 βήματα μέχρι να ξεκινήσει επίσημα η επιστροφή της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

1.Σήμερα τελειώνουν οι ερευνητικές γεωτρήσεις εντός του οικοπέδου και από αύριο ξεκινούν από το συνεργείο ανάλογες εργασίες περιμετρικά από αυτό οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου όταν και λήγει η άδεια του Δήμου.

2.Το ενημερωτικό Δελτίο από τη «Δικέφαλος 1924» είναι έτοιμο και τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να ανοίξει πάλι η διαδικασία της ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ.

3.Το αργότερο μέχρι τις 15-20 Φεβρουαρίου θα κατατεθεί πλήρης φάκελος στη ΓΓΑ για την έκδοση άδειας καταλληλόλητας λειτουργίας του γηπέδου, ενώ θα υποβληθούν και οι μελέτες για να προχωρήσει η «Δικέφαλος 1924» στα επόμενα στάδια.

4.Μέσα στο Μάρτιο αναμένεται να γίνει η νομοθετική ρύθμιση ώστε να προχωρήσει η ΑΕΚ στο τελικό στάδιο με την έκδοση οικοδομικής άδειας, η οποία αφορά κυρίως τα έργα υπογειοποίησης και τους χώρους στάθμευσης.

5.Μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα κατατεθούν όλοι οι φάκελοι με τις οριστικές μελέτες στο ΥΠΕΚΑ, σχετικά με το περιβάλλον, τις συγκοινωνίες, το στέγαστρο, τα υποστυλώματα κλπ.

6.Μετά την κατάθεση των φακέλων με τις μελέτες και αφού ολοκληρωθεί η νομοθετική ρύθμιση, πολύ σύντομα αναμένεται να εκδοθεί η άδεια οικοδόμησης. Από εκείνη την ημέρα η εντολή θα είναι μια: Τα συνεργεία θα δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για το γήπεδο, ενώ παράλληλα θα έχει γίνει και ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου σε κατασκευαστική εταιρία (ανάμεσα σε 3-4 )

7.Παράλληλα με όλες τις παραπάνω ενέργειες, θα πρέπει να συγκληθεί έκτακτη ΓΣ των μελών της Ερασιτεχνικής για να εγκριθεί το παραχωρητήριο του γηπέδου για 49 χρόνια στη «Δικέφαλος 1924».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου