Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Ολοκληρώνεται η αγορά του οικοπέδου της Μπριτάνια, από την «Δικέφαλος 1924»

Από τον Μάϊο του 2013, στην πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν η αγορά έκτασης προκειμένου να κατασκευαστεί πάρκινγκ, που θα βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.


Από τότε είχε γίνει σαφές ότι ο κατάλληλος χώρος είναι εκεί που υπάρχει τώρα το εργοστάσιο της Μπριτάνια. Μιλάμε για ένα χώρο που ξεπερνά τα 30 στρέμματα και που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  η «Δικέφαλος 1924» βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της αγοράς του συγκεκριμένου χώρου. Αξιόπιστες πηγές της εταιρείας που τρέχει το πρότζεκτ του γηπέδου ανέφερε τις προηγούμενες μέρες ότι «όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους» και ότι «ολοκληρώνεται η αγορά της συγκεκριμένης έκτασης».

Είναι από τις πλέον σημαντικές παραμέτρους σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το συγκεκριμένο σημείο πληροί τις προυποθέσεις (όρια απόστασης από το ποδοσφαιρικό γήπεδο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία).

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι και η περιοχή που έχει προκριθεί στο μυαλό των υπευθύνων της Ερασιτεχνικής, για δημιουργία του κλειστού γηπέδου που θα στεγάσει τόσο το Μπάσκετ όσο και τα υπόλοιπα τμήματα της «Μάνας».

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου