Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Μελισσανίδης: «Σε 100 μέρες το αργότερο ξεκινούν έργα»

Δείτε και διαβάστε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος της συνάντησής του στο ΥΠΕΚΑ - Τι περιμένει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα, πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Φιλαδέλφεια.


Σιγουριά και βεβαιότητα για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» έδειξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη. 

Το αφεντικό της ΑΕΚ έστειλε αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι πλέον τα πάντα πήραν τον δρόμο τους...«Είμαστε σε όλα ΟΚ! Θα βγει ένα δελτίο Τύπου τόσο από την ΑΕΚ όσο και από το υπουργείο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλα προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση».

Για τα επόμενα βήματα, τόνισε: «Να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια», ενώ όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για να ξεκινήσουν πλέον και οι εργασίες κατασκευής, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου, πιστεύω σε 60 μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε κι έναν μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός, σε 90 μέρες, σε 100 μέρες το πολύ μπορούμε να μπούμε».

Για το αν υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα περάσει το σχέδιο νόμου και ότι αυτό θα γίνει το συντομότερο δυνατό, είπε: «Ναι, ναι. Σε όλα σωστά και το υποστηρίζει και το Υπουργείο»,, ενώ σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είπε: «Δεν έχουμε τίποτα να πούμε εκεί. Όταν έχουμε να πούμε θα το μάθετε».Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου