Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Καμία απόκλιση στο oργανόγραμμα για την κατασκευή του γηπέδου με βλέμμα στο 2015

Χωρισμένο σε δύο κομμάτια προχωράει το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το ένα αφορά το καθαρά κατασκευαστικό κομμάτι και το δεύτερο το οικονομικό. Και μπορεί θεωρητικά να μην υπάρχει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, ωστόσο τα πάντα γίνονται βάσει του οργανογράμματος που είχε εκπονηθεί εξ αρχής.


Δεν υπάρχει καμία απόκλιση στα θέματα της «Αγιάς Σοφιάς» και υπολογίζεται ότι το καλοκαίρι του 2015, όταν και η ομάδα θα επιστρέψει στην Superleague, θα μπορεί να αγωνίζεται στο δικό της γήπεδο. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στα «ιερά χώματα», ενώ έχει δοθεί άδεια για μελέτες και εκτός του οικοπέδου. Θέματα που αφορούν τις όποιες μελέτες γίνονται προκειμένου να μην υπάρχει καμία ατέλεια στη συνέχεια.  Όλα αυτά σε συνεργασία και με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που έχει δώσει άδεια για να προχωρήσουν οι εργασίες και εκτός γηπέδου.

Από κει και πέρα βέβαια το μεγάλο βάρος πέφτει στο οικονομικό κομμάτι. Ένα θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με εταιρείες για να διαπιστώσει το ενδιαφέρον που υπάρχει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουμε εξελίξεις και με την Sportfive, η οποία και θα απαντήσει σε ποιο βαθμό θέλει να συνεργαστεί χορηγικά στο νέο γήπεδο.
Η συγκεκριμένη εταιρεία ασφαλώς και δεν είναι η μοναδική που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ο Μελισσανίδης επεξεργάζεται αρκετές ακόμα περιπτώσεις, θέλοντας να κλείσει συμφωνίες προκειμένου να έχει μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου