Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Ετοιμη να εκδώσει μετοχές στον κόσμο η ΑΕΚ - Πλησιάζει και η νομοθετική ρύθμιση

Κοντά στην ολοκλήρωση βρίσκονται οι προεργασίες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέχρι αύριο (31/1) αναμένεται να έχουν τελειώσει οι γεωτρήσεις και να έχουν συγκεντρωθεί όλα τα στοιχεία που ζητούνται για την ποιότητα του χώματος και του εδάφους. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και κάποιες γεωτρήσεις εξωτερικά του οικοπέδου, περιμετρικά του γηπέδου, για το οποίο έχει ζητηθεί σχετική άδεια από τον Δήμο. Αλλά οι δουλειές για το γήπεδο δε σταματούν εδώ.


Κατά ασφαλείς πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά της ΑΕΚ η κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων προς το Υπουργείο Εμπορίου για την έκδοση μετοχών της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Αυτό που επί της ουσίας απομένει για να εκδοθούν μετοχές προς τον κόσμο η συνεδρίαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που θα επικυρώσει την υπόθεση. Βέβαια, πρέπει να διευκρινιστεί πως αφορά μόνο τους μικρομετόχους η συγκεκριμένη δέσμευση, καθώς όσοι συμμετάσχουν με σημαντικά ποσά (Μελισσανίδης, Παππάς, Χατζηϊωάννου κ.α.) δεν περιορίζονται από τη διαδικασία.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ προωθούν τη σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα υπάρξει για την κατασκευή γηπέδου. Στην Ενωση έχουν πάρει θετικές ενδείξεις, αλλά ακόμα δεν έχουν γνώση για το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Εκείνο που εξαρτάται από την ΑΕΚ είναι η ολοκλήρωση των μελετών, ώστε να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες για την απόκτηση οικοδομικής άδειας. Και ο Μελισσανίδης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση του επενδυτικού πλάνου και ετοιμάζεται να στείλει τους Ανδριόπουλο και Κυρατσού στην Γερμανία για τις νέες επαφές με την Sportfive.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου