Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Μπήκε η πρώτη μπουλντόζα στο «Ναό»

Από τις 8:00 το πρωί μπήκε η πρώτη μπουλντόζα στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Το όνειρο της επιστροφής στο «σπίτι» της ομάδας φαίνεται ότι σιγά – σιγά παίρνει «σάρκα και οστά», με την πρώτη μπουλντόζα να είναι από το πρωί στον χώρο που θα ανεγερθεί το γήπεδο, για τις αρχικές εργασίες.  Εδώ και καιρό οι άνθρωποι της Δικέφαλος 1924 είχαν προγραμματίσει τη συγκεκριμένη κίνηση, αλλά δεν επιθυμούσαν να πάρει δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις 8 το πρωί έφτασε στο οικόπεδο η πρώτη μπουλντόζα και από αύριο θα μπουν ειδικά μηχανήματα ώστε να γίνει στρωματογραφία και έλεγχος ποιότητας εδάφους του γηπέδου. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες πρώτες μελέτες. Από την Δικέφαλος 1924 έχουν ζητήσει να γίνει έρευνα γεώτρησης και στις τέσσερις πλευρές του γηπέδου. Αυτό θα γίνει αύριο. Έχουν ζητήσει επίσης άδεια από το δήμο και την έχουν πάρει προκειμένου να κάνουν έρευνες γεώτρησης και περιμετρικά του γηπέδου.
Αναμφίβολα είναι η πιο σημαντική κίνηση από τη στιγμή που γκρεμίστηκε το γήπεδο το 2003. Ήδη βρίσκεται στον χώρο ο Γενικός Διευθυντής της Δικέφαλος 1924, Νίκος Στράτος, μαζί με τους υιό και πατέρα Γαντζούλα, στην κατασκευαστική εταιρία των οποίων ανήκουν τα μηχανήματα.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου