Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

"Μπουλντόζες μετά τον Μάρτιο στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Στην αποκάλυψη πως οι μπουλντόζες που περιμένουν να δουν εναγωνίως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να μπαίνουν στο οικόπεδο του πρώην γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα αργήσουν προέβη ο Νίκος Στράτος. Ο γενικός διευθυντής της "Δικέφαλος 1924" και η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη ξεκαθάρισαν ότι τα έργα θα αρχίσουν μετά τον Μάρτιο.


"Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προχωράμε με γοργά βήματα για το γήπεδο. Θα δείτε πολλά αποτελέσματα και πολλά μετά τον Μάρτιο", τόνισε ο κ. Στράτος στο enwsi.gr εμφανώς πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επιστροφή της ΑΕΚ στο "σπίτι" της, ενώ την αισιοδοξία και την πεποίθησή της εξέφρασε και η δήμαρχος της περιοχής, η οποία κάνει ό, τι περνάει απ' το χέρι της για να δει ξανά την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια:

"Μέσα στο 2014, επειδή τα πράγματα πλέον προχωράνε σε πολύ καλούς ρυθμούς, μετά τον Μάρτιο θα δούμε αποτελέσματα. Θα μπει η μπουλντόζα, θα αρχίσει να γίνεται το γήπεδο και όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα έχουν το σπίτι τους πια στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Πηγή : aetisiesmaties.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου