Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Υστερόγραφο...

Από την ημέρα δημιουργίας αυτού του blog, "ανεβάζουμε" ότι θεωρούμε ενδιαφέρον σαν είδηση για το γήπεδο, από οποιαδήποτε κιτρινόμαυρη σελίδα, με την μέθοδο της αντιγραφής της είδησης σημειώνοντας πάντα την πηγή προέλευσης. Αυτό το κάνουμε γιατί πολύ απλά, δεν είμαστε δημοσιογράφοι.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι απλά αναδημοσιεύουμε την οποιαδήποτε γηπεδική είδηση, διαχωρίζοντας όμως τη θέση μας από τα γραφόμενα της είδησης, χωρίς να αμφισβητούμε την δημοσιογραφική δουλειά. Αυτό το κάνουμε γιατί έχουμε ακούσει και διαβάσει τόοοοσα πολλά τα τελευταία 10 χρόνια σε σχέση με την κατασκευή του γηπέδου, που μάθαμε πια να κρατάμε "μικρό καλάθι", γιατί τα λόγια από τα έργα απέχουν πολύ.

Ενδιάμεσα στη πορεία, θα αναλύουμε και θα εκθέτουμε και την δική μας άποψη, πέραν της ενημέρωσης για την οποιαδήποτε "εκδήλωση" που κάνουμε κατά καιρούς στο χώρο του γηπέδου μας γιατί αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε καλύτερα.

Η δημιουργία αυτού του blog έγινε για καθαρά δικούς μας λόγους, είναι ένας από τους πολλούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ μας, αλλά και με τα υπόλοιπα αδέρφια μας και έχουμε γνωστοποιήσει πως θα το κλείσουμε μόλις κατασκευαστεί το νέο μας γήπεδο.

Το blog αυτό είναι η "φωνή" της παρέας μας, μέλη της οποίας είναι όλα τα αδέρφια που χτυπά η καρδιά τους για την γλυκειά επιστροφή στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας.

     ΧΤΙ-ΖΩ  ΓΗΠ-ΕΔΩ...ΣΤΗ  ΝΕΑ  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου