Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Βούρος: «Ο νόμος για το γήπεδο ισχύει μέχρι τέλος του ’13, πρέπει να τρέξουμε!»

Ο Γιάννης Βούρος που έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα της κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε σήμερα στο Sentra FM και αποκάλυψε ότι πρέπει η ΑΕΚ να… τρέξει διότι ο νόμος που υπάρχει θα ισχύει μέχρι και το τέλος του 2013. «Ο νόμος για το γήπεδο ισχύει μέχρι το τέλος του 2013. Οι εργασίες πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στον χρόνο, ώστε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο και στην συνέχεια να επεκτείνει την άδεια μετά το τέλος του 2013. Οι εμπορικές χρήσεις περιλαμβάνονται στην άδεια, τα ακριβή νούμερα είναιμ στον προηγούμενο νόμο του Γρανίτσα το δεύτερο σχέδιο. Πρέπει να μπουν μπουλντόζες μέχρι το τέλος του 2013!» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Βούρος.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούρος στον «Sentra 103,3»:
Για την κίνηση του Χατζηιωάννου: «Το πληροφορήθηκα μόλις τώρα για την κίνηση του Πόλυ Χατζηιωάννου. Με πληροφόρησαν οι συνεργάτες σας. Την βρίσκω πολύ θετική. Επιτέλους τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Πολύ καλή κίνηση για το γήπεδο, το ρόστερ, την ομάδα».
Για την άδεια ανέγερσης γηπέδου: «Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, που έγινε πέρυσι τον Γενάρη-Φλεβάρη, η άδεια ισχύει μέχρι το τέλος του 2013. Οι όποιες εργασίες πρέπει να γίνουν μέσα στο ’13 για να εκμεταλλευτεί τον χρόνο και να έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει την άδεια εφόσον έχουν ξεκινήσει οι εργασίες».
Για τους όρους ανέγερσης: «Αυτά όλα, οι λεπτομέρειες εμπεριέχονται στο ΦΕΚ. Υπάρχει λίμιτ απ, που λέει μέχρι τόσο μπορείς να χτίσεις. Τα ακριβή νούμερα είναι στον προηγούμενο νόμο, ο οποίος τίθεται σε περαιτέρω ισχύ και επιτρέπει σε κάποιον να χτίσει σε συγκεκριμένη έκταση γήπεδο».
Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου