Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Αγιοστρατίτης: Οι Εγγλέζοι ήξεραν τι ρωτούσαν

Ο Στέλιος Αγιοστρατίτης μιλάει για τη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία των Άγγλων μεσαζόντων στους οποίος έχει αποταθεί η ΑΕΚ για να βρει αγοραστή και τι συζήτησαν για το θέμα του γηπέδου.Είναι ο άνθρωπος που έχει επιμεληθεί το σχέδιο κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι σχετικές μακέτες έχουν ήδη φύγει από την κατοχή του και θα τεθούν υπόψιν της αρμόδιας επιτροπής στη Βουλή ώστε να περάσει η απαραίτητη τροπολογία.

Ο Στέλιος Αγιοστρατίτης γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για το γήπεδο που επιθυμεί να κατασκευάσει η ΠΑΕ στον ιστορικό χώρο της και για το λόγο αυτό υποδέχθηκε στο γραφείο του την αντιπροσωπεία των άγγλων μεσαζόντων στους οποίους έχει αποταθεί η ΑΕΚ προκειμένου να βρει αγοραστή. Ο γνωστός αρχιτέκτονας είπε στο Sport24.gr:


"Συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα για να τους εξηγήσω όλα όσα αφορούν το δικό μου κομμάτι, μιλήσαμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες, τα σχέδια και τον τρόπο κατασκευής.

Δεν ανταλλάξαμε κάρτες και τηλέφωνα, δεν ρώτησα αν εκπροσωπούν εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΑΕΚ ή κάτι άλλο σχετικό. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή, όμως από όσα διαπίστωσα, πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους και κυρίως γνώστες για όλα όσα πρέπει να προβλέπονται σε ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με άξονα το γηπεδικό".

Ερωτηθείς για το αν οι συνομιλητές του είχαν συγκεκριμένες ερωτήσεις και απορίες για το project του γηπέδου, ο κ. Αγιοστρατίτης δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησης, ωστόσο αρκέστηκε να τονίσει ότι: "οι Έγγλέζοι ήξεραν τι έπρεπε να ρωτήσουν. Από τις παρατηρήσεις και τις τοποθετήσεις τους κατάλαβα ότι γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους. Θέλω να πιστεύω ότι έφυγαν ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν".

Δοθείσης της ευκαιρίας ρωτήσαμε τον κ. Αγιοστρατίτη αν θα μπορούσε να προχωρήσει σε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για τις μακέτες που έχει ήδη παραδώσει από όσα ήδη γνωρίζουμε (γήπεδο 28.0000 θέσεων, 3.000 θέσεις πάρκινγκ κ.α.), ωστόσο εκείνος τόνισε ότι: "πρέπει να πέσει αρκετό νερό στο μύλο ακόμα προκειμένου να πούμε κάτι παραπάνω. Θα ήθελα να μιλήσω όταν θα έχω κάτι σημαντικό και σοβαρό να πω, να έχει βρεθεί εν τω μεταξύ και ο χρηματοδότης...".


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sport24.gr, οι μακέτες προβλέπουν ένα γήπεδο με όλες τις εξέδρες του σκεπασμένες. Ενδεχομένως και με θόλο που θα ανοιγοκλείνει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Μπορεί να προχωρήσει τέτοιο έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Όπως συνηθίζουν να λένε τελευταία στην ΠΑΕ, "μακάρι"...

Πηγή : aek-live


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου